2013. március 22., péntek

A "nő-jogi" Femen mozgalom "láthatatlan mozgatójáról"...



Helmut Geier

Beate Schober
Az IL FOGLIO.it szerint "A világ különböző pontjain, a legkülönfélébb témák miatt tiltakozó, amúgy magát nőjogi mozgalomként meghatározó ukrán Femen aktivistái havonta 2500 eurót kapnak akcióikért - értesült az olasz napilap. (...) A lap párizsi forrásai szerint a szélsőséges feminista szervezet - általában félmeztelenül tiltakozó - francia aktivistái még ennél is többet, naponta ezer eurót kaphatnak. Mint a cikk beszámol róla, a Femen-aktivisták szponzorai között található egy kijevi érdekeltségekkel rendelkező amerikai vállalkozó, Jed Sunden, valamint két német üzletember, Beate Schober és Helmut Geier."...

Jed Sunden tréfás ábrázolása az internetről.

""Inna Sevcsenko, a fekete forrónadrágban és fedetlen felsőtesttel tüntető női aktivisták akcióiról elhíresült Femen nevű szervezet ukrán vezetője a közelmúltban kapott menedékjogot Franciaországban. Ő inspirálta a Franciaország jelképének számító Marianne új változatát, akinek arcképe díszíti ezentúl a francia nemzeti bélyeget: Mostantól a homofóbok, a szélsőségesek és a fasiszták ki kell, hogy nyalják a fenekemet, ha levelet akarnak küldeni" - így kommentálta a Twitteren a Femen vezetője, hogy ő inspirálta az új Marianne-t, amelyet most először mintáztak külföldi személyiségről. 


"A riporternő egy televíziós csatorna Ukrajna képes beszivárogni az ellentmondásos feminista mozgalom FEMEN. Ő csatlakozott a szervezet nyilvánító magának egy erős támogatója az ötleteiket és személyesen részt vett a tiltakozó akciók topless, rögzítését egy rejtett kamerával. Kiderült, hogy az eszmék mögött a női emancipáció a valóságban azonban a hitelezők az "Európa és az Egyesült Államok.

FEMEN, hogy ki a fiatal újságíró volt, hogy "áldozatot" részt vevő tetteikért topless. Hetek ő képezték, hogyan kell viselkedni egy agresszív és hogyan vonzza a figyelmet az újságírók úgy tesz, mintha egy ártatlan áldozata a "rendszer szexista". A legfontosabb azt tanították, hogyan kell mutatni neki mellek a kamera előtt.




A bemutatkozó topless újságíró került sor Párizsban, ahol FEMEN nemrég nyitott egy új képviseleti iroda. Egyes aktivisták rendeztek bemutatót a saját stílusát mutatja mellei előtt az iszlám kulturális központ Párizsban.


Az út Párizsba fizették közvetlenül a mozgalom FEMEN újságíró. A jegyek "sík, a szobák d 'hotel, a taxi és étkezés is számszerűsíthető 1.000 euro egy nap, de mindig a" költség "költségek kozmetikusok és kozmetikumok."
See more at: http://hu.apocalisselaica.net/varie/attualita-cultura-satira-e-umorismo/femen-rivelazioni-veramente-scandalose#sthash.zzv6if8V.dpuf

Fellépés a Notre Dame-ban...

Nincsenek megjegyzések: