2019. június 4., kedd

A balos környzetevédelem átverés - Jean-Marie Le Pen

JEAN-MARIE LE PEN 
A környezetvédelem jobboldali érték.

„A 13%-os eredményt elérő Zöldeket győztesként ünnepli a média. Márpedig a baloldali környezetvédelem átverés. A környezetvédelem valójában a természetes egyensúlyok megőrzésének konzervatív értékét jelenti. Jobboldali érték tehát. Tiszta vizet kell önteni a pohárba.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

mandiner.hu


"Az, hogy „minden esetleges (relatív)”; pacifizmus; reneszánsz-életizmus; humanizmus-emberizmus (vö.: a humanista pszichológusok, Fromm- a nemi relativizálásban; Maslow, Rogers páros - az ál-szakrális New Age alapjainak lefektetésében szerepet vállaló tevékenysége); felvilágosodás-Ész kultusz; globalizmus; zöld-mozgalmak; liberalizmus (a Liber kultusz mai kiadása); baloldaliság; feminizmus; stb., - ezek a „Fekete özvegy” tanításai. (A „Fekete özvegy” egy pók féleség, aki előbb elcsábítja a hímet, majd jóízűen elfogyasztja.)
Például a feminizmus azért harcol, hogy a nők férfiak lehessenek, tehát valójában mintha egyfajta nőellenes mozgalom képét mutatná. 

Ezért van az a tragikomikus helyzet, hogy a valódi környezetvédelem voltaképp a zöld-mozgalom, ahogy a női méltóság helyreállítása is voltaképp a feminizmus 
legyőzésével - tágabb értelemben a modernista szemlélet legyőzésével - tehát a feje tetejére állított világ talpra állításával képzelhető el.

A baloldaliság az a vízszintes, ami lefelé vonzódik (a modernizmus, az evilágiság istenítés felé), a jobboldaliság az a vízszintes, ami felfelé vonzódik (Isten felé). Függőlegesen a szakrális és a modernista szemlélet küzd, elsősorban belül. 

Minden pillanatban az a kozmikus kérdés, hogy felfelé (re-normalizáció, re-szakralizáció) vagy lefelé, a szétszórás, kaotizáció felé haladjuk meg önmagunkat." (A newage.kritika blog szerk megj.)


Nincsenek megjegyzések: