2019. május 31., péntek

A jakobinus szekularizmus:Az evilágiság istenítés kötelezővé tétele, minden szakralitás ellehetetlenítése, betiltása révén, a "tolerancia" jegyében.


Képtalálat a következőre: „szabadkőműves piramis”
"Annak ellenére, hogy nyugaton úgy gondolják, a szekularizmus a különböző hitek és életmódok egymás mellett élésének kulcsa, láthatjuk, hogy sokszor a vallás nevében történt elnyomást is meghaladó elnyomás eszközévé válik. Ahogy a fenti példában is láthatjuk, nemcsak a politikából, hanem az élet minden területéről próbálják kiűzni a vallásokat. Miközben a vallási elnyomást akarják megelőzni, a minden vallás elleni elnyomás már önmagában egy vallássá változott. Olyan vallássá, amelyet nem papok, hanem parlamentek és igazságügyi szervezetek hirdetnek és képviselnek. A szekularizmuson kívüli élet lehetőségét annyira leszűkítik, elnyomják és erőltetik, hogy ha bármilyen ország ezt egy bármilyen vallás nevében tenné, elképzelhetetlen, hogy nagyobb elnyomást alkalmaznának a különbségek ellen. Ha a szekularizmus ürügyén a más vallások és életmódok képviselőit teljesen kirekesztik a közösségi életből, oktatásból, kultúrából, politikából, s azzal a céllal, hogy a társadalom kizárólag szekuláris egyedekből álljon, akkor miben különböznek a náci vagy kommunista egyedeket létrehozni próbáló totaliter rendszerektől?

Ki dönthet a gyerekről?

A jakobinus szekularizmus egyik leginkább hangsúlyozott területe a gyermekek „védelme” a különböző vallásoktól. Mint a fenti iskolai példában, a gyermeket világra hozó szülőket vallási identitásuk miatt eltiltják az iskolai programoktól. Felmerülhet a kérdés, hogy kinek van joga dönteni a gyerek neveléséről, kultúrájáról, identitásáról. Az államnak? A családnak? Ha a kérdésre az állam a válasz, akkor milyen jogon bíráljuk a nácizmust, fasizmust, kommunizmust? Vagy az államnak miért legyen ilyen joga a gyermeket a világra hozó szülők ellenében? Ha a család a gyermeket az alapvető emberi jogokkal ellentétes, megfélemlítő módon neveli, az államnak természetesen közbe kell avatkoznia. De normál körülmények között kétségkívül a család dönt a gyermek identitásáról." (Yıldırım Beyazıt, Ankarai Egyetem).

Hasonló fordítottság logikája van a feminista mozgalomnak: Azért harcol, hogy a nők férfiak lehessenek, tehát a nőies értékeket rombolja. Következmény: A szélsőségesen "nőpárti" mozgalom valójában szélsőségesen nőellenessé válik.

Képtalálat a következőre: „szabadkőműves piramis”
Az "Új Kor" ("New Age") Világrend Falanszter.
A Fordítottságnak megfelelően, avagy a "mérgezett sütemény" jelenség: Lelkes és büszke szivárványos szerelem (love) nyomulás a szürke rémálomba...
("Sertés elvtársak, szavazzunk a böllérre!" G. Orwell: "Állatfarm")

"Ádám: Mi eszme az, ami e széles világot Eggyé olvasztja?"
A Tudósok elveszik a gyermekeket, hogy majd ők sokkal jobban felnevelik. Éva, édesanyaként, tiltakozik.
"Az aggastyán Tudós: Ha a család előítéletét éledni hagyjuk, menten összedől minden vívmánya a tudománynak!"
(Madách Imre: "Az ember tragédiája." "Phalanster" szín)




Nincsenek megjegyzések: